IPTV v415SE problem

Moderator: otto

Fidde
Inlägg: 2
Blev medlem: sön mar 03, 2019 10:48 pm

IPTV v415SE problem

Inläggav Fidde » ons jun 09, 2021 11:09 am

Hej,
Jag tabbade mig och läste inte så noga när jag skulle installera portal och inställningar och tog den automatiska vägen med ett USB med filer. Men dessa filer var ju bara för v410 såg jag sedan. Nu startar inte min IPTV box v415SE upp alls. Ibland ser man IPTV loggan, för att sedan släckas igen.

Någon som har något tips hur jag kan få in rätt filer på boxen igen? Tänker mig typ boot-filerna som är skadade av 410 versionen.

/ Fidde

atrix
Inlägg: 445
Blev medlem: tor okt 13, 2016 1:32 pm

Re: IPTV v415SE problem

Inläggav atrix » ons jun 09, 2021 3:54 pm

testa att göra en factory reset:

https://wiki.tvip.ru/en/factory_reset
TVheadend HTSP Client under Kodi på Raspberry Pi 3 med OpenElec build 8.04.
Ubuntu server med TVHeadend 4.2.4. Sony 4k TV med Kodi, XBOX One med Kodi samt en gammal skön Mag 250.

Fidde
Inlägg: 2
Blev medlem: sön mar 03, 2019 10:48 pm

Re: IPTV v415SE problem

Inläggav Fidde » fre jun 11, 2021 6:09 am

Tack för svar.

Tror du detta fungera även om man inte kommit in i själva programvaran i boxen?
Ser ju bara svart skärm samt att IPTV logo kommer fram en kort sekund någon gång ibland. ;)

// Fidde

atrix
Inlägg: 445
Blev medlem: tor okt 13, 2016 1:32 pm

Re: IPTV v415SE problem

Inläggav atrix » fre jun 11, 2021 7:15 am

Bara att testa, jag själv har inte någon sådan enhet, kolla även på den webbsidan om du inte hittar lite mer och bättre info kanske.
TVheadend HTSP Client under Kodi på Raspberry Pi 3 med OpenElec build 8.04.
Ubuntu server med TVHeadend 4.2.4. Sony 4k TV med Kodi, XBOX One med Kodi samt en gammal skön Mag 250.


Återgå till "Övriga Enheter"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst