Sida 2 av 7

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 10:02 am
av tomas
tomas skrev:Tacksam om nån hjälper mig med detta. Jag ändrade DNS i data men kanalerna kommer inte tillbaka. Har startat om TV och appen.

Jag fixade också. Funkar som vanligt nu.

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 10:11 am
av FreddyK
Dita skrev:Funkar för mig med med Google DNS fast sämre hastighet. FHD laggar till och från :(

DNS server har inget med hastighet att göra.
Enda uppgiften är att slå upp hostnames till ett IP och det är det som inte fungerar hos Bahnhof bla.

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 10:16 am
av appgrade
appgrade skrev:Jag har bytt till Google DNS, men det fungerar inte för mig.. :(


Fungerar nu!! :)

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 10:19 am
av admin
tomas skrev:Tacksam om nån hjälper mig med detta. Jag ändrade DNS i data men kanalerna kommer inte tillbaka. Har startat om TV och appen.


Det är DNS i routerns inställningar du ska ändra, inte i datorn

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 10:29 am
av tomas
admin skrev:
tomas skrev:Tacksam om nån hjälper mig med detta. Jag ändrade DNS i data men kanalerna kommer inte tillbaka. Har startat om TV och appen.


Det är DNS i routerns inställningar du ska ändra, inte i datorn


Tack! jag fixade det och kanalerna kom tillbaka fast inte samtliga jag hade innan. Nu har de försvunnit igen, tyvärr.

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 10:36 am
av Danne_B
Någon som vet hur man ändrar dns i en Bahnhofs Tilgin-router?

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 10:46 am
av tomas
Danne_B skrev:Någon som vet hur man ändrar dns i en Bahnhofs Tilgin-router?

Jag gjorde såhär:
https://www.sweclockers.com/forum/trad/ ... google-dns

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 10:50 am
av Danne_B
tomas skrev:
Danne_B skrev:Någon som vet hur man ändrar dns i en Bahnhofs Tilgin-router?

Jag gjorde såhär:
https://www.sweclockers.com/forum/trad/ ... google-dns

Jag hittar inte vart jag ska ändra det i routern

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 10:55 am
av tomas
Danne_B skrev:
tomas skrev:
Danne_B skrev:Någon som vet hur man ändrar dns i en Bahnhofs Tilgin-router?

Jag gjorde såhär:
https://www.sweclockers.com/forum/trad/ ... google-dns

Jag hittar inte vart jag ska ändra det i routern

Om du klickar i länken ser du steg för steg hur ändrar du.

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 11:18 am
av Danne_B
tomas skrev:
Danne_B skrev:

Jag hittar inte vart jag ska ändra det i routern

Om du klickar i länken ser du steg för steg hur ändrar du.

Men ändrar jag inte bara DNS för datorn då?