Sida 1 av 7

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 8:16 am
av Jockef
Om man måste byta internet leverantör vilken rekommenderas?

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 8:21 am
av admin
Kan någon med Bahnhof och lite nätverkskunskaper ändra sin DNS från Bahnhofs standard DNS till Googles DNS i sin router och testa om IPTV fungerar efteråt?

Googles DNS är

DNS1: 8.8.8.8
DNS2: 8.8.4.4

Det kan vara så att Bahnhof filtrerar endast på DNS nivå

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 8:41 am
av Rooztr
admin skrev:Kan någon med Bahnhof och lite nätverkskunskaper ändra sin DNS från Bahnhofs standard DNS till Googles DNS i sin router och testa om IPTV fungerar efteråt?

Googles DNS är

DNS1: 8.8.8.8
DNS2: 8.8.4.4

Det kan vara så att Bahnhof filtrerar endast på DNS nivå


Det fungerar.

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 8:55 am
av hjabba
Funkar för mig med!

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 8:56 am
av Jockef
Tackar :D nu fungerar det..

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 9:34 am
av tomas
Tacksam om nån hjälper mig med detta. Jag ändrade DNS i data men kanalerna kommer inte tillbaka. Har startat om TV och appen.

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 9:37 am
av cybbe
Nu funkar det igen

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 9:40 am
av Dita
Funkar för mig med med Google DNS fast sämre hastighet. FHD laggar till och från :(

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 9:53 am
av appgrade
Jag har bytt till Google DNS, men det fungerar inte för mig.. :(

Re: Bahnhof 2018-02-18

Postat: sön feb 18, 2018 9:59 am
av cybbe
Kan vi vara säkra på att detta är medvetet från Bahnhof och inte bara ett problem? De brukar ju står på "fria internet"s sida? Finns det något legalt bruk som blir drabbat av detta? Känns kanske inte helt OK att maila dem och säga att fulteve inte funkar för att de fular sig med DNSen... :-/